Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spegelbilden

 

 

Du är jag jag är du

Clownögon ser tillbaka

rör vid ytan

om jag kunde stannade jag tiden

 

Våren knackar snart på dörren

väntan är en evighet

väntan är ett ljus i mörkret

hoppet och viljan vi behöver

när du utplånar avståndet

 

Sengångaren lyfter koppen

fylld av våra tårar

gårdagens och nuets

 

I aftonljuset simmar vi 

i det varma vattnet 

mot morgondagen

när solen stiger ned

från himlasstegen till vila




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-12-16 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow... Vackert med känsla och inlevelse på en helhet. Tack
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP