Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Magisk vinterkväll

 

Du går där alldeles ensam genom snön

in i en skog full av tall och fur

du stannar upp och allt du kan höra är tystnaden

en kylig bris får grenarna att släpp ett snömoln

som lägger sig som en hinna över din kropp

 

det är en helt magisk vinterkväll

en uggla sitter högt upp på en av grenarna

den tittar ner på dig och hoar misstänksamt

det sprids en sorts ödslighet bland träden

när deras skuggor blir allt längre där i snön

 

allt ljus där i kvällen kommer från månen

den sprider ett rosa skimmer över markens vita

kylan börjar leta sig in i allt djupare i din kropp

men du liksom är ändå fångad av stunden

verkligheten har aldrig varit verkligare …än just då

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-16 14:51



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant skaldat
2020-12-17

  bibbi ahrnstedt
Magisk kväll och vacker bild!
2020-12-17

  Teija Majava VIP
Du målar så vackra bilder med dina ord. :)
2020-12-16

  Öknens Ros VIP
Stämningsfullt.
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP