Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snötankar

Klangen jag hörde
bar färgen vit

Och snart så fann
jag mig vandra
vägen dit

Genom svunna tiders
snötyngda skog

Som om bara tanken
på vinter var nog

För att väcka kung Bore
ur sin tunga sömn

Men tråkigt nog
var det nog bara en dröm




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-17 09:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vem längtar inte vinterns vita sköna kristaller som från himlen faller... Vackert skaldar!
2020-12-18

    Lena Staaf VIP
Fin text om snölängtan!
2020-12-17

  Kungskobran VIP
Samtidigt är det befriande för många äldre som inte vågar sig ut för halkan.
Mycket energi sparas och halkolyckor undviks också
2020-12-17

    ej medlem längre
Kanske kan diktandet väcka gamle Bore - hade varit mysigt om han ville besöka Skåne, vi saknar honom!
Tack för att du sätter ord på (i min läsning) längtan efter vintern och snön!
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP