Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skyfallet




Som jag längtar försvinna bort
med regnet som ett skyfall bort från allt
Bort från saknaden
Jag glömde mig själv i busskuren
när du stod på fjället
i en bäck bakom biltvätten i kassakön till en arena,
det var då jag insåg vad som hände dig
de tappra soldaterna, sätter kniven i ryggen
bröder och systrar ?
tackar min skapare jag inte har några
vänner är de som finns för mig och jag för dem
Vill somna under trädets fot
Somna där tills jag slagit rot
Längtar bortom vintergatan där mitt hjärta bor

varje gång jag läser öppnas dörrarna på vid gavel
och jag hör din röst därinne
vill lyfta som en fågel med vindarna
drunkna i ditt blåa öga
befriad alla som förföljer oss
som jag längtar bortom saknaden
till lågornas hem
där vi är lika


Folie de jour ...jag skrev tidig leverans 7 januari 2016
levnadskonstnären
bland flyktingströmmarna gömmer sig
och många många flera
under vandringen törnrosestigen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-17 11:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det blev många texter
2023-06-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP