Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar

Jag gömmer min sagodikt.
Där jag vet.
Att den får vila.
I fred.
Att plocka fram.
När lusten faller på.
När det känns rätt.
Min sagodikt.
Ett ihoprullat papper.
Med lila organza band.
En rosett runtomkring.
Några guldglittrande snöflingor.
Jag önskar.
Till julaftonskvällen.
Ett rim.
Eller två.
Det finaste jag kan få.
Ditt leende.
I din blick.
Resten är som avslagen champagne.
På nyårsdagens morgon.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-17 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP