Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden



Ville hälsa på dig
Ville möta dig
Ville inte längre
Har ingen längtan längre

Inte mörkt längre
Lampan tändes av den högste




Övriga genrer av Becksm
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-12-17 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Becksm