Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texterna kom till att skriva sig, imponerade av en annan pennas skrivande som vore den just gripen av lust inför innevarande månad. Min penna funderar just över vad som skall kunna skriva sig om den överlever natten, kanske någon text om katten.


Stimmiga rim från urkokta utkast






Spöket i min långa hall,
flytt upp i en utomhustall,

det var i sovrummet ett slag,
men där huserar ju ändå jag,

av telefoner den fick nog,
flydde därför till närmsta skog.

-

Pennan dock fick spel av denna svada,
tog genast ubåt till Grenada,
längtade till storm och öar,
kanske där den även köar,
troligen för att få sola o bada...


(Texten har legat i utkast
sedan den 17/12 2020)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-17 22:47



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ja, spöket får se till att nöja sig med somliga rum... men tydligen flyr hen självmant - ifall signalerna blir för många [ej för ringa].
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP