Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

i märg och ben

en smygande känsla som bara

kommer om natten

som en mörk sky 

vill bara ta den bort

Regnet slår mot fönstret

och påminner om att  det er varmt i vintermånaden

Står ensam ser ut

Längtar drömma sig bort

Det gör ont in i benets sida av allt annat

prövar skjuta bort med tankens spår

går inte bort

Det gör ont att inte veta när försvinner

smärtan som griper tag i hela dig

Tänk då om se dig om

Det väntar bättre dagar för dig

misströsta inte

Ty din dag är alltid möjlighetens dag.........

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-18 09:54



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Bättre tider väntar efter mörkret...
Tankfulla ord!
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP