Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JULSTÄMNING

 

Längtan föds ur skymningen
där stjärnsådden gror
till gnistrande stjärnor
drömmarna gryr med aftonen
då fullmånen vandrar
över stjärnströdd himmel
mot julnattens önskan och böner
runtom vår jord
jag önskar er alla
kärlek, julefrid och glädje
tillsammans med vänner och familj
glöm inte de öppna fönstren
mot morgondagen

glöm inte de som i mörkret går
glöm inte de som slag mot sin rygg får

 


tusen tack alla läsare för både stort och smått
under året som gått

 

-behöver fokusera på kopiera mina texter

och ta bort skräp

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2020-12-18 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP