Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


R:I:P: älskade Robin tack för alla år


I ditt hjärta

 

 Jag sover drömmar

att livet kommer åter

Ännu sover jag i ditt hjärta

jag tassar över månens horn

och springer över gröna ängar

jublar över månfjärilens flykt

lyssnar till humlesurr

och blommors fnitter 

jag har för alltid gått ut genom

dörren ut i natten dit du inte kan följa mig

men jag sover i ditt hjärta

Jag har gått in i mörkret

förbi ljuskragen där du brukade finna mig

Aldrig mera kommer jag när du ropar 

inte förrän du kommer till mig

i dina drömmar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-18 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP