Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas

springer för fort, kan inte stanna
jagar efter bevis, inget förändras
en liten smula, jag är där direkt
ett lugn, en trygghet, låt mig stanna
du tror jag hoppas, men jag har redan gett upp
kan bara inte sluta, låtsas det är sant
jag är inte det du vill jag ska vara
men jag är mer än vad du ser
blottar mig, för sedan skämmas
fantiserar om framtid, ingen mening
tiden är snart slut, vill du jag ska vänta
jag går nu, men jag stannar

brister, skrattar




Fri vers av chermy
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-19 01:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En mångbottnad trio, brister, skrattar, låtsas: inspirerande.
2020-12-20

  helenita VIP
Snyggt!
jag är inte det du vill jag ska vara
men jag är mer än vad du ser
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

chermy
chermy