Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halva måne.

till mej lyser.
när jag sitter och fryser .
en ljusets sken vara ..
vad skal du svara .
.månen på din väg stå
nu du kommer här och gå.
en glädje i mig spira.
all glädje jag vill fira.
du är inte ensam på din stig.
det är bara att följa mig-
jag till dej talar ..
när du går igenom mörka dalar ..
längre fram skall ljuset vara ..
bara nu lyssna och svara .
.'ditt liv är inte släkt .,
din tro till livet är väkt.
sök efter kärlekens låga..'
du törs om du våga. skrev den nu. tittade ut på halva månen i mörkret .
känns förtrollande. kan titta hur länge som helst .
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2020-12-19 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP