Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack älskade uggla

 

Även i mörkret finnes hopp

Du räddade mig då jag som droppe

hängde upp och ner

Bad om falla och försvinna bort

rinna bort med floden

Glömmer aldrig du räddade mig

du sträckte ut din hand

Övertygad om att stjärnorna

finns där för vår skull

de lyser upp och ger oss hopp

då sorgen könns tung

Vår jordevandring vad som än händer

vet jag allt en dag vänder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-12-19 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP