Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Några ilandflutna tankar på pränt



bestämt mig för kontakta dem som läser mig för informera om att jag varit utsatt för manipulation sedan 2016 och det innebär olika herrar hemsöker mig, är inte ett skvatt intresserad om någon känner sig träffad, bryr mig inte

jag skriver enbart här och min vän klokugglan är en verklig person som jag döpt så. det ger en bättre känsla skriva till någon, när man skriver brev tankar till x.
ingen människa ska finna sig i att vara en måltavla
annars är alla välkomna att läsa
försöker själv läsa och kommentera om det känns riktigt


DRÖMBANKEN

sparar på banken det värdefulla
ett ord här ett annat där
plötsligt håller handen
några rader som känns riktiga
önskar en önskan
en bättre värld fanns
där alla kan få känna sig hela
värdefulla och älskade
och att frosten breder ut
ett värmande täcke
över den frysande jorden
och ger hopp och ljus
till alla som i mörkret går
intill ett nytt år
så de kan färdas
med varma händer
genom natten
med förnyat hopp
om att nästa år
blir bättre än 2020

var försiktig med de levande ljusen
och det levande hjärtat
som inte behöver använda oheliga vapen
finns det glädje i att ta ifrån människor allt
en ynkedom till människospillra gör det








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-19 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP