Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För bråttom

jag sörjer dig långt innan du gått
gör mig redo för inte höra din röst innan det är tyst
inga långa samtal, inget djup bara kalt
jag vet att det snart faller
är beredd på impulsiva misstag
hinner inte med, vill bara stanna
vill inte se dig ledsen, istället sårar vi mig
jag vet hur det slutar
jag går för fort, kan inte sakta ner
jag vet, jag skrämmer dig
men hur kommer jag nära
vet inte hur man saktar ner, har för bråttom
är förvirrad, jag vill, jag vill inte
kom, stanna, se
gå inte, jag vill försöka
lägg dig här, stanna här




Fri vers av chermy
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-19 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chermy
chermy