Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Kom, lägg dig hos mig
Håll mig hårt, vi stannar här
Känn min hud, hur den känner dig
Hör mina andetag, vill ha dig kvar
Långsamt, känner dig
Sakta, tiden stannat
Se på mig, hela mig
Vi stannar här,
Låter det bli
Nära, just nu

Kom, lägg dig här




Fri vers (Fri form) av chermy
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-19 23:00



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så fint!
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

chermy
chermy