Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina läppar

Dina ord av monarkfjäril.
Som våta fotspår på svart skiffer.
Förundrad över passionsblommans
egna tårar.
Men ändå du formar dina läppar.
De smultronröda.
Glansiga.
Varje blinkning.
Varje andetag.
Ja, då vet jag.
Att där vaniljorkid'e blommar.
Där finner jag tryggheten.
Inuti ditt kalkbrott.
Där berguven som så många gånger förr.
Rensar luften.
Det hon försöker säga.
Fastnat i valnötsskal.
Men då hon tagit sig loss ur dess grepp.
Hennes ord blir dina ord.
Dina ord av monarkfjäril.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-20 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP