Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tryckskador


Droppen dripp


som droppen drapp
vattenytan steg sakta i koppen
en krusning drog över ytan
förebådade skalvet
det mullrade i djupet
så började gnistregnet
med de första lopporna
som föll över koppens kant
vulkanen öppnade gapet
och lavan rann över




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-20 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP