Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


djupt betänksam


avbeställde jag biljetten
sittplatsen på tåget mot Oslo
upptäckten i vidvinkelögat
att skelett återuppstår
hela denna här av ord återuppväcks
från de levande döda
är det en spricka någonstans i rymden
där det sipprar ut avgrunder

är vi inget annat än svävande reflexer
från vad vi erfarit
om så vore skulle helvetet vara överbokat
och änglarna skälvande be till Gud
om förskoning




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-12-21 11:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
gett upp skriver för göra oss två glada
2022-12-19

  morgonstjärna VIP
undrar har jag läst detta perfekta någonstans.:(
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP