Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havets botten

känns som jag sjunker ,
till havets botten. som grå aska ,
orkar jag ta mig upp..
upp igen vet ej.
krafterna rinner ur ,
jag blir psykisk trött
så trött på alt när hela livet går e mot mej'
hur finner jag kraften,.
bara tänka på att må bra ,.
den tid det är kvar av livet ,
kära jim på jul afton .är jag dina flickor ,'
alexandra .emma . din bror cliff vid graven i gen.
det julen är jobbig för alla då låg du döende ,
på karolinska när jag pratade med dig .
rörde du på dig men, det fans inget at göra
din bror roine ligger i småland.
mår dåligt man inte kan komma dit ofta .
det är inte jag som bestämd var ni skal ligga ,
julen bryr jag mig inte om , sista gången jag såg er minna två söner .
jag älskar er minna kära av siv birgitta vila i frid hos er pappa .




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2020-12-21 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP