Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Häpnadsväckande utsikt

 

Solfingrar målade himlastegen i guld

vindbyar ruskade tackel och tåg

på den båt som låg kvar i småbåtshamnen

Han längtade efter de jordbundna

att de skulle rädda honom

före han kantrade bland vågornas larm





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2020-12-21 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP