Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ljusbärare

 

Du står grånad ute på udden

ögat är slutet tills natten väcker dig

ur somriga drömmar

du ser stum hur det vilda barnet skvätter

över din fot och lyssnar till sångerna

från utdöda språk som skummar

över Neptunus tunga

du står där i natten, ditt ljus lyser vägen

för alla resande som färdas över havet

utan ditt ljus strandar de

över klipporna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-21 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP