Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANTINGEN ELLER

För mig är det antingen eller

Jag är en sådan person

Det ni ser som bagateller

får här helt annan proportion

För mig finns det alls ingen gråzon

För mig är det svart eller vitt

Ett okuvligt antingen eller

Så ser det ut i huvudet mitt

 

För mig är det take it or leave it

Jag gillar inte kompromiss

Och inte heller opportunister

vars liv är en teaterkuliss

För mig är det antingen eller

Det står jag för i vått och torrt

Så nu när ni vet vad som gäller

så kan ni, om ni vill, dra bort

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-12-21 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP