Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgonkram älskade uggla<3 AVGIFTAD


aborre assigiare/varför säger du grattis



när mörkret står utanför din dörr
skrapar med klöven
stäng porten nu om inte förr
lyft försiktigt tassen över viskande löven
bland nätets maskor ständigt han söker
blåa ögon det silkesmjuka
väver trådar till en kokong
vill sinnet invadera
ständigt han försöker

var finns det
vem vill sjunka i ett träsk sövd av droger
övergrepp i mörker sjuka drifter
eller hamna på en lyxbordell
eller på ett skumt hotell
vem vill va ett vänsterprassel
äkta kärlek
glöm det lilla vän
han vill sätta tänderna i ditt vita kött
spottar sen ut skalet
det som är kvar av din kropp
det heter ju
som jag vill bli behandlad av andra
ska jag göra lika
sorgligt nog finns i vardagen
de som bär smuts under kragen
då måste vi hjälpa varandra
så inte mörkret blir värd i varje bröst
då måste varje ljusbärare ta varandras händer
förenas i kampen mot lejonen

så inte makt och dominans lägger världen i aska



VARFÖR SÄGER DU GRATTIS

Ser du inte avgrunden i våra ögon
hör du inte kvarndammens gråt
ångesten om natten
Ser du inte såret i handen
Varje gång du säger grattis dödar du med ord
Inte nog med att du grymt skadat
den ….som kryper längs vägen till Golgata
med korset på ryggen
Du slår spiken i kistan för fler

-------------

fast idag säger han inte grattis längre
ingen av oss två lyssnar på pappersord klokuggla

den här skrev jag 2018 december




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-12-22 04:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP