Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sänder er kärlek från himmelens ljus . dessa strålar kommer till mig , sänder dom vidare till alla er som vill ta emot det , tack jag älskar er alla


till poeter vänner .

god jul gott nytt år ..
tack till alla som gillar ,
vad jag skrivit skriver .
så som jag känner .
i mitt hjärta ,
vill dela med mig .'
hur man kan må.
i bland bra ibland dåligt
lvet går upp och ner hela tiden.,.
samma mina barn barn läser .vad jag skriver
vet inte vad minna barn tycker .
fortsätter att skriva till evighetens port öppnas
öppnas för mig,' jag läser dagens bibelord.'
varje morgon innan jag går ut med hunden.
det är bara jag som är andlig i släkten.
började i kappelet i 8 år åldern,*
sprang dit när klockorna ringde.
kändes som dom ropade kom kom .
sen bad jag min pappa om förlåt.
i två år vände när jag var på väg till honom . jag visste det var slutet .
när som helst men jag lovade komma så gjored jag inte det .
jag hade varit vid din döds bädd 3 gånger när dom ringt - jag svek dig förlåt.
då bad jag om förlåtelse ,. sen gick jag ännu mera in p den andliga vägen
.lycka är att öppna dörren till kyrkan, man känner värmen ,
sista gången ville bara mina tårar rinna .jim jag tittade efter din kista .
jag vet du inte var där ändå måste jag titta.
jag ber dig vaka över alla kära . gör så vi alla går rätt väg i livet.
jag älskar dig. av siv birgitta








Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-22 07:58



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
God Jul o Gott Nytt År!

Sköt om dig o ha det bra.
2020-12-22

    ej medlem längre
Fint... Du har haft hårt liv ja många kämpar. Julkramar
Ha fin dag
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP