Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhoppning


Mot ljuset

De nakna avlövade träden
sträcker sina grenar
mot sol o ljus
mot moln o regn
snart viker mörkret




Fri vers av Dennis Brinkeback VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-12-23 08:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhhh så fint skrivet. Tack
2021-01-03

  stormengudrun VIP
Ja, nu viker det :-)
2020-12-23

  Elinor Sörensson VIP
Vackert om ljusets vändning.
2020-12-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Varje dag bör beströs med goda positiva, vackra tankar, avsedda att föra solen in i våra liv. Varje dag ska levas och tänka rent, enkelt, entusiastiskt. Våra dagar mäts med ord som tröstar, i gester som lugnar hjärtan, i kramar som säger "Jag är med dig".
God Jul poet vän.
2020-12-23

  Blomma-Stjärna VIP
ja, nu vänder det!
2020-12-23

    Lena Staaf VIP
Förhoppningsfullt.
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP