Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårarnas dag,

i morgon mina kära söner -
är det tårarnas dag. här på julafton.
vi får aldrig se er .
aldrig se er glädje .
höra er röst .
i morgon är vi på kyrkogården.
tänder ljus till er .
roine tänder ljus t till dej.
på din bror jims grav
du ligger i småland ,'
du och jim finns i allas hjärtan
i både glädje och sorg.
det värsta som kan hända -
när döden tar ens barn.
varför jag förstår ingen ting
i morgon finns ni i mina tankar ,
sorgen har nästan knäckt mig .'
jag älskar er minna söner .' ni blev inte gamla varför
vila i frid med er pappa av siv birgitta, sänder upp alla kramar till ande världen
bror ingemar 4år sen du dog älskar dig kramar dig




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2020-12-23 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP