Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRYTER IHOP I SVART

BRYTER IHOP I SVART
LÅTER DET BARA SKE
DET LEDER INGEN VART
INGET SOM FOLK SKA SE
GUD VET NÄR JAG KOM HEM
HÅRSTRÅNA RÄKNADES
BRYTER IHOP I SVART
BLIR DET ETT SPADER ÄSS?

SCHACKBRÄDET TOG HAN MED
LIEN STÅR LUTAD HÄR
HAN BAR PÅ ETT BESKED
SLUTET PÅ MIN MISÄR
GUD VET NÄR JAG GICK UT
FÖLJDE MED INUTI
GUD KÄNNER VAR MINUT
FÅNGEN SKA SNART BLI FRI

BRYTER IHOP I SVART
LJUSPUNKTERNA ÄR FÅ
GE MIG EN EGEN NATT
TV:N SKA FÅ STÅ PÅ
FRAM MOT MITT SAMMANBROTT
UPPBROTTET LIKASÅ
VÄDRET ÄR RÅTT OCH GRÅTT
OCH JAG VILL INTE GÅ

LARZ GUSTAFSSON 23/12 2020





Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2020-12-23 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP