Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 

 

hände det sig

på den tiden

 

att ute var väntan stilla

och skuggorna osynliga

 

inuti ljuden

 

hördes inte tillvaron komma

och gå

 

bara tiden som lade sig

att vila

fläktade sin förnimmelse

av miraklet

 

och allt som var

är

 

nu




Fri vers av in effigie VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-24 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP