Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för att ni finns ni hjälpte mig 2016, sen 2018 , tack för er kärlek. ni var nära mig hela tiden, då var jag tvungen kämpa till baka till livet er kärlek räddade mig


anki,

vår lilla kisse du fyller 17 år ,
i dag är din födelse dag ,
tog dig när du var 4 månader ,,
barnens kusin frågade
jag sa ja tänkte med hjärtat ,.
samtidigt tog jag två gojor .
fågeln hanen levde 2018 nov .
han sa puss pus s som mitt barn barn
lärde honom han gillade jag spelade musik.
sjöng och kvittrade dansade på pinnen ,' nikade med huvudet .
gojan saknar ditt kvittrande , din stor bur står tom kvar här .
sen anki väcker mig varje natt krypper till halsen skall sova där
att jag tog dig anki har jag aldrig ångrat .
när jag låg i sängen januari 2016,.
jag kunde inte gå såg inget . hade fått blödning i huvudet ,' akuten skikade hem mig hela tiden, sen röntgade dom huvudet hade världens huvud värk katterna-
anki nikita puttade på mig hela tiden , ville jag skulle gå upp.
jag orkade inte det tog1 år kunde inte se alt svart kunde inte gå . men sjukgymnasten hjälpte mig när jag ville ge upp. jag orkade inte träna.
tack kissar med er hjälp är jag tillbaka till livet år 2016, år 2018,.
hade ni inte funnit hade tänkt get upp flera gånger , u mår jag bra kan gå se.
sjunker ner i mörkret i bland av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-24 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP