Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta brinner .

du i mitt hjärta brinner ,'
kärleken i dig jag finner .
du kan ge mig tröst .
när jag hör din röst .
kärleken till mej du räcker ,
tar emot dina händer du sträcker .
din kärleks låga.. skal jag bara våga .
ta emot din tröst ,
när jag hör din röst ,
du i min kropp brinner
jag alt i dig finner ,'
din kärlek till mej du räcker.
du sorgen i hjärtat släcker ..
när jag på dig ser ,
och alt du mig ger,
att ta emot ditt jag ,
orkar nu ta nya tag .
jag och voven stod tittade ut genom fönstret,
då kom den här i mina tankar föraklockan 12 i dag .
skrev ner den. av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-24 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP