Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äkta kärlek

kärleken är att älska .
den andre att må bra,
att ge varandra glädje .,
som håller hela livet ..
sex är nåt anat glädje för stunden,
tack för att du sände kärleken i mitt liv
hjärtat var helt dött,
men det var ett misstag från hans sida
vill inte vara utan dom känslorna .
han finns inom mig jämt. nu får jag glädjas ,,
när jag skriver kärleks dikter ,' tänker bara på han.
då rinner det i mitt huvud att älska nån. längta efter nån.
ger kraft , tack för att du väckte känslor i mig,
det är som blixten slog ner i mitt hjärta ,
du är ännu min vän. men inte mer älskar dig vill krama dig .
önskar det fanns nån som stod vid min sida ,
när jag faller i mörkret i avgrunden i bland.
då är det tungt att ta sig upp till livets kant .
i bland vill jag bara ge upp.tänker då kommer jag till mina döda söner
av siv birgitta du vet vem jag menar vil bara krama dig




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2020-12-25 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP