Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syster britt-marie

jag firade julen med dig ,
du satt i din rullstol.
det är som vanligt när jag kommer
du kan inte prata inte gå .förlamad .
du viftar med fingrarna ,' visar kort av dina barn barn .
som jag tagit på fackbook. du blir glad
ringer upp våra systrar så du hör deras röst .
göra alt för att ge dig glädje ,
varför lyssnade du inte på mig .' får man sån huvudvärk .
till akuten bara . försöker få dig att börja med släkt forskning i gen.
när man håller på kommer minnet till baka du såg jag viste inte .
hur spisen fungerade , hur tvät maskinen fungerade dt föst året
trodde bara at skulle börja brinna .min son fick hjälpa mig med alt.
hade alltid hunden med på toaletten hon började skälla som en galning
när höll på att ramla i hopp varje gång .jag vågar aldrig lämna spisen när jag gör mat ,måste vara nära så jag hinner stänga av när jag inte mår bra , i bland får jag bara panik , tänker när hämtar du mig döden. du har varit nära jag tänker jag vill inte . du är död och kall . har tagit många som str mitt hjärta nära.
alla djur som stått mitt hjärta nära , jag vet många måste försvinna för att nya .
kommer jag ber dig bara döden . lämna mig min kära i fred. avsi irgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-12-25 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP