Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den här nu


övre makter.

var det ni som .
sände kärleken in.
i mitt hjärta .
är det meningen.
han skall bli .'
min insperation källa ..
för att skriva kärleks dikter ..
glad du gav mig känslor .
trodde mitt hjärta var helt dött -
du drog mig upp i mörkret.
mina känslor för dig finns kvar i tanken på dig .,
det kändes som blixten slog ner i hela kroppen .'
visste inta att man kunde känna så för en man ,
men ingen man kommer nära mig . litar inte på nån .
jag vandrar ensam till evihetens port tar e mot mig
jag fortsätter att skriva alla kärleks dikter är till dej.
du är min insperations källa ,jag skriver aldrig ditt namn
det är bara du jag vet vem du är tack för t du öppnade mina känslor .
vill att du skall vara min vän, vara nära mig , av siv birgitta kram vill krama dig hårt




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2020-12-26 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP