Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag ser världar

genom dina ögon
dina andetag ljusår genom min själ
dropparna och vattenfallet
ser molndraken flyger över pannan
fjällsjön i din själ
dimman i ögat, när du inte mår väl
älskar dig oändligt
efter natt kommer dag
cut me open, öppnade mitt bröst
din fågel sjunger härligaste toner
än vinterns stjärnor faller tills tö
du planterade ditt frö
byggde grunden fast
ingenting däremellan kan dö

happy for it
but sometimes you surprise me
two souls are one
noone understand me like you





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-26 23:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det är otroligt men sant
2023-06-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP