Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trängsel


Mellandagsrean

mellandagsrean
det har varnats för trängsel
poliserna väntar




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-26 22:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Corona-party, covidinerna hurrar, nu de få sin vilja fram, smitta i grupp är covid-19s kupp...
2020-12-28

    Lena Staaf VIP
Hittills finns ingen lag mot trängsel i affärerna så poliserna kan inget göra. Regeringen kan bara vädja till folk, vilken nytta det nu gör.
2020-12-27

  Elaine.S VIP
Så är det och ev behövs poliserna, tyvärr. Realistisk haiku, bra skriven.
2020-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Sådan är kapitalismen.
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP