Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du rosenknopp

Drömmar av porslin.
Vilsen bland frusna stränder.
Du havsblå romans.

De andra står kvar.
Utan att min älskling ser.
Ändå havet ger.

Sammetslent nattsvart.
Smultronröd sommar brusar.
Du vid min sida.

Nyutslagen kyss.
Bigarråer i full blom.
Regnet sviker mig.

Små, små snöflingor.
Champagne du rosenknopp.
Vågar vara nu.

Berusad av dig.
Doften av hennes parfym.
Tiden före oss.

Trevar efter dig.
Men blåsten för mig norrut.
Saknaden river.

Vågskvalpets drivved.
Gryningen så nära nu.
Men skymningen du.

Tack du spegelbild.
Du som fick mig att se dig.
I min egen själ.








Fri vers av Black raven VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-26 22:23



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Allvarligt söt med en helt jävla bra sista vers.
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP