Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helsjön 060308

Marskväll på Helsjön
sjuder av dikter och rim
viskar esteter.




Bunden vers (Haiku) av Cre8or
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-07-18 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cre8or
Cre8or