Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot fasad


Vinterblåst

Vinterblåst gör att
gren slår mot min husfasad
som är grönfärgad hittills




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-27 14:08



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin bild! Ser hur husfasaden blir allt strimmigare av den våldsamt piskande grenen.
2020-12-27

  Blomma-Stjärna VIP
en vacker dag byter gren o husfasad färg!
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP