Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se på mig


Kändis

Det är aldrig nog
de vill synas än mer
tidningen kom inte ut
gråt tårar depression
"jag måste exponeras"






Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-28 13:27



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
En del vill synas lite väl ofta
2020-12-29

    Lena Staaf VIP
Denna kändiskult! Så ovärdigt.
2020-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Been there.
Done that.

Ballongdansen hatade jag mest av allt.
Hade jag haft makten hade jag förmodligen låtit avrätta töntarna som höll på med det där.
(Jag var inte frälst på den tiden.)
2020-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om mångas strävan efter att synas i massmedia!
2020-12-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Exponering: Ballongdans bakom och framför gardinerna går också bra.
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP