Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack gode gud .

nu är jag hemma ,
hos mina djur .
är mörkt ute,.
har varit hos syster .
britt.marie i dag i gen.
glad jag får henne att skratta .
berättade hur glad jag blev,,
varje gång jag klarade nåt när jag kunde gå i gen se igen.
kunde gå ut med hunden
, hur tvättmaskinen fungerade , hur spisen fungerade ,
hur datan fungerade . när vi hämtade pengar .
jag glömde korten ta pengarna , körde på folk i affären,
min son son fick gå med mig hela tiden fick panik när om försvann i affären.
när jag skulle läsa fick läsa flera gånger innan jag fattade ordern,
förklarar för min syster hur det var för mig , måste bara kämpa till sist kommer alt till baka bara träna träna , man blir hjärntrött i början . tvivlar mycket på sig själv. det har tagit mig 5 år 15 januari . min son jims dödsdag , när jag fick blödning i huvudet . år kämpande , berättar för min syster hon måste kämpa . hon kan bli lite bättre men aldrig bra sa man blir nedstämd du måste kämpa .glad jag kan gå se. många gånger jag varit ute med hunden har jag tänkt jag orkar inte.
längre lägger mig ner o dör tänker då på mina barn måste kämpa .av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2020-12-28 11:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så du tror på Gud?
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP