Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svammel


Politiker

En erfaren mp politiker från Sala
åkte ut på landsbygden för att tala
folket vägrade komma
de var rädda att somna
de hade innan hört sossarna svamla




Bunden vers (Limerick) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-28 17:34



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är en limerik med framgång om "politiker" som i många fall är funktionellt analfabeter i modern galopp men ändå är nödvändiga även när de bara hedrar oss med närvaron eftersom de inte röstar för att utrota skolans läroplan vetenskap om hemlandshistoria och geografi och inför bara socialvetenskap som andra eu-länder;
2020-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag har vägrat rösta sedan nittiotalet och fortsätter med det.
Att folk blir provocerade av det är bara en bonus.
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP