Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kände jag var vid en sjö, då kom det här i mitt huvud .skrev ner det inan jag glömmer .det kommer nya dikter hella tiden .orkar inte ta emot alt


vid en sjö tack gud

tack gud at jag..
får uppleva se detta ,
barndomens sjö tittade
bara rakt fram,
glad för detta .
kände bara glädje.
tacksamhet att få..
uppleva vatten vatten.
jag älskar dig sen barndom år .
gick alltid hit från barndomens år .
åkte alltid hit med barnen.
sökte glädje och tröst ,
när jag bråkade med mina barns far.
du gav mig hoppet och kärleken. .
för mig ännu vad jag gjort .
jag måste dit snart i gen..
måste fånga kraft och kärleken o mod.
du sjö från barndomens år., jag älskar dig .
att du finns där för mig tack gud älskar dig
av birgitta .a.,,




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2020-12-29 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP