Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLOu


Den som söker kan finna

 

Då när jag stod där i dunklet

vid mina tunga tankars bro

med en känsla så sällsam

som på nytt börjat att gro

 

där som nu havet slog volter

in mot dessa stränder av sten

i en vördnadsfull naturkraft

som gav mig en känsla så ren

 

jag sökte efter en ny hamn

för min allt mer vacklande tro

ville någonstans finna en plats

för att nå min själsliga ro

 

en plats där solen och månen

alltid stod ljuvt i balans

det var min egen framtida drömscen

där jag kunde få en ny chans

 

i en symbolisk båt över havet

som då kunde bära min själ

jag som alltid har gått min väg

helt utan att säga farväl

 

den plats som jag fann

efter att ha letat i så många år

där har jag nu funnit mitt mål

och jag har läkt många sår

 

så all min längtan den bar mig

många mil bort från igår

så den som orkar söka kan finna

är de svar man av historien får

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-29 14:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det livet delar och tillsist gör till sitt! Bra och fint på många sätt i budskapet!
2020-12-30

  Öknens Ros VIP
Ibland kan vägen vara lång till det man söker, men man ska inte ge upp hoppet.
2020-12-29

  Sparvögat VIP
Ja den som söker skall finna...
Som dina ord så fint berättar!
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP