Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se Julklappsrimstävling 2020 är avgjord



Poeter.se Julklappsrimstävling 2020 är avgjord!

Stort Grattis till vinnarna!

Fyra glada vinnare från varsitt Pocketogram fyllt med pocketböcker, tidningar, ljudböcker och både godis och presenter. Välj vad ni tycker bäst om!

 

Pierre Fundahn
Ett toalett-minigolf set

I bland
Är det inte
Lätt
Att göra
Nummer ett
Men nu
Kan du
Träna på
Där du
Är van
Att göra
Nummer två

---
Jaramald
Ett stormkök

Då vindar ruskar ros och ris,
så lagar du med andlig spis.
Jag har ett sådant i mitt bröst,
där hjärtat lagar mat till tröst.
Där lagas det i regn och storm,
så mättnadskänslan blir enorm!
Så naturligt nätt och nära,
o så väldigt lätt att bära!

---

poetenpotäten
En ljusterapibehandling

En sån evig vinternatt
från gryning till skymning
för att du inte ska få fnatt
får du en solskensgrillning.

---

Cikoria Blå
Kylskåpspoesi

Poeter finns det många
du är en av dem
som ordens magi kan fånga
innan middan klockan fem

 

 

 

 




Blogg (Tävling) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 709 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-12-29 18:15



Bookmark and Share


  aol
Grattis vänner
2021-02-09

  Minkki VIP
Fint jobbat, hjärtligt grattis till vinnarna!
Gott Nytt Skrivarår 2021!
2020-12-31

  Evelyn Falk Möller VIP
Jättefina rim... :)

GRATTIS allihop :D

Gott slut och Gott Nytt År <3 till er och till ALLA som läser <3

2020-12-31

  Dito VIP
Grattis :)
2020-12-31

  Cikoria Blå VIP
Mycket glad. Tack!
2020-12-30

  Elaine.S VIP
Grattis till vinnarna :)
2020-12-30

  Björn Björkegren/Blue Bear
Grattis!
2020-12-29

    Doll
Grattis till värdiga vinnare.
2020-12-29
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent