Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gråter floder av tårar . för alla djur lidande av smällare ,kan inget göra bara be alla goda människor . alla himmelens änglar hjälpa alla djurens lidande , jag ber av hela mitt hjärta . hjälp dom alla djuren


jag ber dig .

hjälp alla djuren.
mot alla smällare min hund.
ligger på lilla toa dag o natt ,
skakar darrar flåsar .
kryper efter golvet .
hon skakar i hela kroppen.
när vi skall gå ut . utanför porten
jag gråter floder av tårar
när jag tänker på alla djurens lidande,
varför finns det så onda människor
står makt löst tittar på ..
dom måste ha fel i huvudet . så
så kan inte normala människor hålla på.
vad är föräldrarna ta i från dom barnen.
eftersom dom skiter i vad barnen gör .
måste dom förstöra för hela samhället -.
dom kommer inte göra nåt . fören nåt hemskt händer.
vad är det för framtid alla små barn
har att se fram emot . sen att vara förälder nu .
vad finns det för framtid .bara hoppas alt vänder fort nog
av birgitta. ledsen riktigt arg hela tiden när dom smäller




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2020-12-30 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP