Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fake news


Instagram

Fantastiskta liv
fint hem, fina familjer
bakom fasaden
finns ofta något annat
missbruk bråk och oreda




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-30 12:09



Bookmark and Share


  helenita VIP

Så sant
2021-01-04

  Blomma-Stjärna VIP
allt är inte guld som glimmar
2020-12-31

  bibbi ahrnstedt
Fint uttryckt
2020-12-30

    Lena Staaf VIP
Det är nog både ock'. Ingen vill väl dela sitt elände ( utom möjligen i en poesigrupp). Men det finns mycket roligt att dela också.
2020-12-30

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja mycket är dolt bakom fasader...
2020-12-30

  Solstrale VIP
Oj, eller så är allt gnäll där tillika som delas, bevis för det just finns ljust hopp och godhet som utövas i varje del av deras hem...
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP