Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALTERNATIVT SCENARIO

Ge mig ett alternativt scenario

En sommarkväll som är ljus och varm

Eftermiddag: Jag kom hem från jobbet

får koppla av ifrån citys larm

Eller en majmorgons skira grönska

sådan den fordom gestaltat sig

Det finns så mycket som jag kan önska

Fotoalbumen kan bistå mig

 

LARZ GUSTAFSSON 30/12 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2020-12-30 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP