Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magical dreams



time tells everything we need to know
the most important you feel better
the winter before I knew were a living hell
jag ville inte leva längre
but not today
kände ditt leende i drömmen
såg dig vandra i köldens rike
you couldn't know what happened
var inte ledsen
every time I missed you
I read your letters




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-12-31 15:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kunskap är en bro över djupa vatten
2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP