Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Fingerad kärlek

 

jag kan kanske skulptera hennes läppar

men aldrig de vackra orden som de formar

 

jag kan kanske ändå få lyssna till hennes röst

men jag har svårt att förstå innebörden

 

men jag kan ändå helt tydligt känna hennes puls

i ett märkligt samspel med min egen

 

men jag kan ju inte konkurrera med ett hjärta

om det hjärtat är blindt och gjort av sten

 

men all denna kärlek kan väl inte vara blind

blinda är ju bara de som aldrig älskat

 

jag vill så gärna finna dig igen och känna dig

ja jag vill känna dig tätt intill min kropp

 

men är du verkligen en verklighet min kära

eller är du bara en oändligt vacker dröm

 

så låt mig då i så fall sova nu och i all evighet

och i oändlighet få drömma denna dröm

 

 Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-31 15:26



Bookmark and Share


  helenita VIP
Men så vackert om kärleken!
” jag kan kanske skulptera hennes läppar
men aldrig de vackra orden som de formar”
Så fint
2021-01-23

  Solstrale VIP
Undrens tid är aldrig förbi!
Skaldens dröm bli verklighet!
2021-01-02

  Kajan VIP
Skiljelinjen mellan dröm och verklighet är närmast icke-existerande här. Bra text, och bild.
2021-01-01

  Kungskobran VIP
Ljuva drömmar drömmer jag ibland
det är mitt samarkand
Gillar din dikt
2020-12-31

  bibbi ahrnstedt
Så vackert om kärlekens land
2020-12-31

  Sparvögat VIP
Med din röst tecknar du en dröm i kärlekens land så oändligt vackert...
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP